Sayı : 511   **
Ribat Dergisi Aralık 2016

İktibas

Yusuf Kaplan

Dünya Bize Gebe, Biz Hakikate.

  • 30 Haziran 2025
  • 8 Görüntülenme
  • 511. Sayı / 2025 Temmuz
Yazarın Diğer Yazıları
Yusuf Kaplan
Tüm Yazı Arşivi



Küresel sistemin asıl hedefinde biz varız. Siyonistler de Batılılar da Türkiye'nin özellikle savunma sanayisinde yaptığı devrimden ürküyorlar. O yüzden Türkiye'yi kısa ve orta vadede devre dışı bırakmaya çalışıyorlar. Aksi takdirde Türkiye'nin gelişiyle bölgenin hem istikrara ve barışa kavuşacağını hem haritaların yeniden çizileceğini hem de emperyalistlerin bölgeden defolup gideceklerini çok iyi biliyorlar.

Osmanlı fiilen gelemez, öldü o artık. Ama Osmanlı ruhu diri ve insanlığın ihtiyacını hissettiği, insanca bir dünyanın nasıl kurulabileceğinin yol haritası kurucu ilkelerin kaynağı çünkü. Osmanlı ruhunun üç kurucu sütunu var: Darülislam (İslâm yurdu), darüsselâm (Barış Yurdu) ve darülinsan (İnsanlık Yurdu). Bu üç sütunu ayakta tutan üç ilke de şunlar: Adalet, hakkaniyet ve merhamet.

Erbakan Hoca'nın öngörüleri ve duruşu Türk siyasetine yol gösterecek kadar çığır açıcı olmuştur.

Bunlardan en başta geleni, küresel sistemin Siyonistler tarafından kontrol edildiğine dikkat çekmesiydi Hoca'nın. Onca kınanmaya, itilip kakılmaya aldırış etmeden dünyayı küçük bir Siyonist kartelin/şebekenin yönettiğini haykırmıştı.

Siyonistlere karşı bilincin oluşturulmasında Hoca'nın rolü çok büyük oldu. Şunu rahatlıkla söyleyebilecek durumdayız: Hoca olmasaydı, İsrail yanlısı bir kamuoyu hâkim olurdu Türkiye'de.

Bendeniz, bu Siyonist gücün, İngilizlerle birlikte küresel kapitalist sistemin beynini ve sopasını oluşturduğunu, Suudların, Batıcı Türkiye'nin ve İran'ınsa öncü karakolları olduğunu, ABD'nin müesses nizam olarak adlandırılan derin devlet başta olmak üzere akademyası, finans dünyası, Silicon Vadisi, Hollywood'u, Pentagon'u, silah endüstrisi, CIA gibi bütün kurumlarının İkinci Dünya Savaşı'ndan itibaren Siyonistler tarafından işgal ve kontrol edildiğini yazıp duruyordum. Komplocu ilan edildim, linç üstüne linç yedim.

Gazze'de yaşanan soykırım söylediklerimizi doğruladı. Bu soykırım karşısında başta Amerika olmak üzere, belli başlı bütün Avrupa ülkelerinin, Çin'in, Hindistan'ın, Japonya'nın gıklarının bile çıkmaması, Siyonistlerin, Siyonistlerin güdümündeki düşünce, kültür, siyaset kurumlarının bütün dünyayı nasıl esir aldıklarını gözler önüne sermeye yetti

Yazının Devamı İçin Abone Olmalısınız

511. Sayı Temmuz 2025